fredag den 25. marts 2011

Kort og godt....

I dag har jeg sagt farvel til en kollega. Han har besluttet sig for at han skal være fuldtidskræmmer! Han sælger smykker og tøj på markeder rundt omkring i det ganske danske land. Stor respekt for en mand, der siger et job op med fast indkomst for at leve et liv "på landevejen" uden sikkerhedsnet. Særligt som far til to og med nykøbt hus!
 Han siger tit til mig, at der er penge i papir! Så jeg har lavet en lille afskedsgave til ham: en stak små kort, som han kan bruge til, hvis han sælger noget som gave.
Her er et lille udsnit af kortene.For mig var det en storslået mulighed for at lave helt bittesmå kort og dermed få brugt lidt forskellige rester. Det har efterhånden været missionen noget tid at få ryddet ud i resterne, men jeg synes det er et projekt uden ende. Hver gang jeg tager en tørn, kommer der nye til! Og nu har jeg fået min bingogevinst og skal derfor ud og shoppe igen - så ALLE stakke bliver større.

Jeg vælger derfor også at sætte stakken af papir til salg igen! Der er som tidligere skrevet omkring 70 stykker papir og der er mange forskellige mærker: cirka halvdelen er fra My Minds Eye og derudover er der Basic Gray og Tilda. Prisen er 150 kroner - men ellers giv et bud.

God weekend!

9 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en super god gaveidé til sådan en mand. Virkelig gennemtænkt :) Og meget fine kort!

  SvarSlet
 2. Super søde kort du har lavet. Lækker gave.

  SvarSlet
 3. Rigtig søde kort til den mand. Og måske kommer han efter flere......og måske ender han med at leve af at sælge dine kort...LOL.
  Han er da vist ikke helt almindelig...
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Super god gave ide, tror jeg da vist jeg nupper, så jeg forhåbentlig kan få tømt lidt ud af resteposen.

  SvarSlet
 5. Hvor lyder han bare som en HELT særlig mand med mod på livets muligheder..
  Flot af dig at give ham en masse små kort.. hvem ved måske han en dag spørger efter flere hihih..

  SvarSlet
 6. Rigtig fine kort og en sød tanke fra dig... det kunne være han engang vil sælge dine kort :-)

  God weekend til dig

  SvarSlet
 7. Frisk fyr må man sige. Mange gange bliver den slags drømme ikke til noget fordi man netop ikke tør fordi der er de dagelige udgifter der skal betales. Hatten af for ham! Hvor er det betænksomt af dig at lave de søde kort til ham.
  vh Renne

  SvarSlet
 8. Det var da en super god ide, at lave små kort til ham, som han kan bruge : ) De skal nok falde i rigtig god jord. (sej fyr iøvrigt)
  Rigtig flotte kort,kan rigtig godt li at de er enkle , dejlige farver Me like...
  God weekend

  SvarSlet
 9. Waww gisp - må tage hatten for ham, det er ski modigt :)
  Super søde små kort, er selv igang med lave en stak til min kort kasse, de er skønne de små til en lille gave og når ungerne skal til fødselsdag :)

  Rigtig god lørdag aften til dig

  SvarSlet