tirsdag den 1. marts 2011

Telephonegame a la februar....

Jeg deltog i Telephonegame i februar og nu er hele gruppen blevet præsenteret på Scrapsisters blog. Jeg startede gruppen og hold da op, hvor har LOet ændret sig undervejs! Vildt sjovt!

Billedet er fra min søsters bryllup sidste august - og jeg synes det er et skønt billede selvom vi ser meget sære ud! Særligt er jeg utilfreds med alle dobbelthagerne og æblekinderne - som jeg ikke synes jeg har! Men alligevel er jeg glad for billedet.


Så blev jeg jo udfordret til at lave journaling, så det kørte jeg videre med. Jeg synes stadig det er svært - og jeg forsøger at elske min håndskrift...


Der er brugt papir fra min kit og der er splattet/ mistet.

Jeg er lige blevet mindet om at jeg skal til fastelavnsfest på lørdag med udklædning! Kan I ikke lige give et bud på en enkel udklædning, der ikke kræver penge, tid eller symaskine??

9 kommentarer:

 1. Jeg kan rigtig godt lide dit layout! Fed opsætning! Me like ; )

  Udklædning der ikke kræver penge, tid og symaskine. Er det ikke lidt krævende ; ) : )
  Hvad med en hvid puf ærmet bluse, en nederdel, en hårbøjle med en hjemmelavet kæmpeblomst af silkepapir og en kurv med små silkeblomster som syngepige... Kan du se det for dig hi hi ; )

  SvarSlet
 2. Flot layout - ang. fastelavn, så lån mandens hvide skjorte, en paraply - du kan evt.scrappe lidt eventyr på den og så en hue he he - vupti og du er Ole lukøje !

  SvarSlet
 3. Superflot layout og med en smuk håndskrift. Dejligt billede af jer 2, og dejligt at se lidt mere af dig. Nu ved jeg, hvad jeg skal lede efter på convention - en smuk ung pige med æblekinder og dobbelthager...hihi. (sludder med dig - det bliver meget værre med årene - bare vent)
  Jeg har ikke bedre ideer end ovenstående til din udklædning.

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt og elegant... skønne farver og flot med al den journaling. Et rigtigt godt billede

  God onsdag til dig

  SvarSlet
 5. Jeg synes også det er et skønt LO du har lavet - dejligt med meget journaling!
  Telephonegame er en sjov leg og du har ret - der er ikke mange lighedpunkter fra start til slut i denne gruppe.

  SvarSlet
 6. Først: Så synes jeg helt klart du skal klædes ud som spiderman til festen. Sådan en dragt er også nem at opdrive i BR og ToysRus. (synes selv jeg er vildt sjov

  Det er et mega lækkert LO. Synes det er et godt billede! I ser ud som om I har det mega sjovt

  SvarSlet
 7. Lækkert Lo, og fedt at du skriver i hånden : )
  Super billede, nu ved vi andre hvordan du ser ud *GG*

  Spøgelse Tihi...

  SvarSlet
 8. Tænkte også spøgelse...

  Jeg er vild med at du bare sprøjter mist på dine sider. Det ser sindsygt godt ud - når du gør det! Når jeg forsøger ligner det at jeg har scrappet mit sværteunderlag... tsk tsk tsk

  SvarSlet
 9. FEDT LO! Jeg har gemt det til senere liftning!

  Udklædning...en af mine veninders søn skal være mørke til fastelavn, han er 7 år og har selv fundet det sorte lagen han skal have på! :D Måske det var en ide?

  SvarSlet