søndag den 6. marts 2011

Kortmester #2

I dag skulle jeg have lavet kort fra morgen til aften! Meeeen fordi mine forældre havde passet gravbassen tog vi en tur til Randers og det blev til en gåtur ned til Gudenåen for at nyde det gode vejr!


Så det jeg har nået i dag er dette kort til Kortmester 2011! Der skulle liftes kort, der skulle bruges gult og der skulle være en sløjfe!


Jeg har brugt papir fra Restoration fra Crate Paper.


Lørdag var jeg til fastelavnsfest: jeg var klædt ud som politibetjent og kæresten kom som kriminel lænket i håndjern til mig. Hold da op hvor var der mange kreative mennesker til stede - alle var klædt ud og mange rigtig imponerende! Tre kom som øldåser, to som søkøer og en som et hus! Alt sammen hjemmelavet.

Jeg har en del liggende på lager, som jeg får lagt på bloggen i den kommende uge. Det er vist også det jeg når af scrap-relaterede aktiviteter. Jeg tager til København i morgen og er retur onsdag aften. Torsdag lang arbejdsdag efterfulgt af køretime og fredag: køretime og convention...
Jeg er ved at være usikker på om jeg når at lave navneskilt til Convention, så hvis I ser en med en håndskreven A4 om halsen, så er det nok mig.

Får I lavet navneskilt, når I skal til conventions?

7 kommentarer:

 1. Ja, jeg har navneskilt på. Det sædvanlige hihi. Den måde du har "flettet" dit fine kort på overvejede jeg også, hvor ser det bare godt ud.
  Ses lørdag med eller uden navne skilt. KH 10na

  SvarSlet
 2. Lækkert, lækkert kort. I smart fletning.

  Jeg har en uge der ligner din, foran mig, så jeg ved ikke om jeg når navneskiltet, men jeg har et fra sidste gang, så måske kommer det på. Det skal i hvert tilfælde ikke være en undskyldning for, at du ikke kan finde mig....hihi.
  Jeg er totalt ligeglad med om du møder op med et A4 skilt om halsen - bare du har navn på dig.
  Eller tag tøjet på fra idag - så får jeg øje på dig......

  SvarSlet
 3. Skønt kort og flot løsning på opgaven

  SvarSlet
 4. Skønt kort og fed løsning på opgaven. Mit er vist ikke blevet helt så elegant. hihi

  SvarSlet
 5. og mht. navneskilt: jeg tror ikke jeg har lyst til at lave et nyt til denne convention. Jeg synes nemlig stadig det jeg lavede sidst er rigtig flot. :)

  SvarSlet
 6. et rigtig flot kort, og fed detalje at flette strimler af papir, den skal vist lige huskes

  SvarSlet
 7. Super flot løsning med det flettede... dejlige farver

  Ha en dejlig dag

  SvarSlet