tirsdag den 22. marts 2011

Skitse-udfordringer....

Der er skitsekonkurrence på Scrapsisters og det skal jeg da deltage i! Så jeg gik i gang med et LO og er slemt tilfreds med resultatet... Men så kiggede jeg lige på skitsen igen og mens jeg havde siddet ved min scrapplads havde LOet ændret sig. Altså mit, ikke skitsen. Så jeg har lavet et nyt som matcher skitsen.

Det første er med billeder af gravbassen med to af hendes legekammerater. Border collien og dværgpincheren.Jeg har lavet en lille cluster omkring billederne med en blomst der har fået gesso og Stickles og et par finerstjerner.


Det næste LO er det der kommer til at indgå i skitsekonkurrencen. Det er et billede af mig og min søster og svoger.Jeg har brugt lidt papir fra forrige måneds SCkit og lidt forskellige rester.

Apropos rester - så har jeg ryddet op i dag i papirerne og har en stak jeg gerne vil af med. Der er en stak med cirka 70 stykker papir og øverst Basic Grey bogstaver. Papirerne er af forskellige mærker, men cirka halvdelen er My Minds Eye.


Jeg vil gerne sælge stakken for 150 kr.

Hvis det har interesse, så send mig en mail!
ifversen.blogspot(snabela)gmail.com

7 kommentarer:

 1. Hvor er det skønne layout's du har lavet. Nogle flotte papirer og en dejlig opsætning... ser godt ud med sommerfuglen oppe i hjørnet

  Ha en rigtig dejlig dag

  SvarSlet
 2. Lækre lo'er.. jeg kan nu bedst lide lo'et som gik sine egne vej :o)

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte dine loér, men mange skønne detaljer :)

  SvarSlet
 4. Begge layouts er da flotte. Det med gravbassen da især...lidt sjovt, for så var det nok det der kom fra hjertet af - uden skitsen i baghovedet...
  Men flotte opsætninger.

  SvarSlet
 5. Super skønne Lo'er du har fået lavet. Er SÅ vild med titlen på det øverste LO.

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle skønne layouts du får lavet. Jeg håber snart forkølelsen er på retur, så du kan blive frisk igen.

  SvarSlet
 7. Bryllups-layout er helt fantastisk flot.

  SvarSlet