onsdag den 20. april 2011

Ferietid og fødselsdagslayout

Det er en dejlig dag i dag! Vi har været i byen og har shoppet, spist morgenmad og frokost. Vi har nydt det gode vejr, handlet til påsken og har været i byggemarked. Jeg sagde flere gange undervejs, at jeg hyggede mig, men at jeg ville græde som en lille baby, hvis mit kit var forsøgt afleveret, når vi kom hjem. Og ganske rigtig posten havde været der: men han havde sørme efterladt den uden for min dør! Ihhhhh hvor blev jeg glad!

Udover det er der fødselsdag hos ScrapSisters og en udfordring var at lave et fødselsdagslayout. Her er et fra min fars 30 års fødselsdag: børnebordet, hvor jeg sidder sammen med min søster og mine to dejlige fætre.

Papiret er altsammen fra For the Record serien.

Og så har jeg brugt bling oven på et klistermærke. Bertram som jeg holdt Asti-scrap med i lørdags, mente ikke at jeg nogensinde havde brugt bling før - men det har jeg altså! Og det kan dokumenteres!


Flere klistermærker... og lidt papir.


Og mere bling!

Det er skønt at bruge papir fra den samme serie for så passer det hele bare perfekt sammen. Men samtidig føler jeg også, at det passer lidt for meget sammen. Derfor er Studio Calico kittet også perfekt: det hele er afstemt, men er ikke kun fra en serie.

For at gøre dagen helt gennemført dejlig perfekt: nu middagslur, så lækker, lækker mad og i aften: scrap-bingo! Ahhh... ferie er nu skønt!

Ses vi til bingo på ScrapSisters senere?

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare hyggelig ferie - lige i øjet med lidt af det hele ;)

  Skønt lo du har lavet - er vilde med de kit, men har dog ikke selv prøve at bestille selv endnu - nyt behov til listen ;)

  Rigtig god påske

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig dag du har haft... heldig med posten. Og super lækkert layout... et skønt kit og en flot opsætning

  God påske til dig og dine!!!

  SvarSlet
 3. Det lyder jo som en dejlig ferie....sådan skulle det være for os alle....øv.
  Vi rydder op i farmors lejlighed efter at have flyttet hende på plejehjem. Og sådan går den påske vist......Hvad er det nu lige scrap er for noget.......ÆVÆVÆV.

  Nå, det ser jeg jo på dit layout. Hvor er det en flot opsætning og flotte farver. Og hvor er det også nogle lækre swirls i højre hjørne forneden.

  Fortsat god ferie til dig.

  SvarSlet