fredag den 22. april 2011

snapshot, photo, memory...

Som noget nyt har jeg prøvet at lave en skitse fra Studio Calicos blog. Jeg har jo ofte siddet og kigget på den for at savle over de ting der er på vej... Og nogle gange savler man i laaaang tid! Det er et gammelt billede af mig med brunt (?) hår og lidt større æblekinder end dem jeg har nu. Billedet er taget af en fotograf til firmaets hjemmeside. Af en eller anden grund skulle vi alle stå med hånden på hagen - jeg ved ikke om man ser mere professionel ud sådan, men jeg gør jo bare som jeg får besked på.


Der er brugt forskelligt papir fra gamle og nuværende kit plus lidt Crate Paper. Ordene er blanke chipboards, der er mistet.


Små klistermærker med en nål og en sløjfe.


Hullerne i chipboardsene er gemt bagt små hjerte og twine.


Og et lille hjerte mere.

Jeg husker dagen som fantastisk - derfor også memory! Sammen med mine daværende kolleger begav jeg mig til København og mens tøserne shoppede, drak drengene øl. Så humøret var højt da billederne skulle tages. Efterfølgende skulle vi til Næstved til julefrokost. Drengene som havde fået et par øl ville meget gerne guide fra bagsædet - men hvordan turen fra Nørreport til Næstved nogensinde har været smartest at tage nord over til Hillerød må vi lade de to tosser svare for. 

5 kommentarer:

 1. Det er et rigtig flot layout. Jeg kan godt lide den enkle opsætning.
  Smiler lidt af jeres tur rundt om Hillerød ; )
  Fortsat god påske.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare dejlig enkelt og alligevel farverigt... Det er jeg bare helt vild med!!!
  Jeg synes du er vildt smuk på det billed, og der er bare noget specielt over billeder hvor hånden er ved hovedet, du ser eftertænksom ud på en måde...

  Sikken en tur i har haft jer, men er sikker på det har været hylende morsomt :) og som du sikkert vil mindes i mange år :)

  Fortsat rigtig god påske herfra :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt. Og såre enkelt.
  Og så er fotoet af dig da rigtig godt. Og du ser faktisk rigtig sød og prof. ud. Så måske gør hånden noget ved fotoet ??
  Det er da lidt af en udflugt, I var på til den julefrokost...hihi.
  Fortsat god påske.

  SvarSlet
 4. Super lækkert Lo, og dejligt billede : )
  Sikke en tur *GG* den tur vil du nok huske i mange år tihi... nå ja kan godt se det hele for mig. Håber juleforkosten var lige så sjov.
  Fortsat god påske

  SvarSlet
 5. Det er da blevet rigtig flot, jeg elsker gult, og der er da også pænt i Hillerød (der bor min søn) og du er smuk på fotoet, forsat god påske fra morkaren.

  SvarSlet