mandag den 25. april 2011

She's like a Rainbow

I påsken lavede jeg et oplæg til scrap. Der var farver, lifts og idéer. Min egen plan var et scrappe en sang - She's like a Rainbow af Rolling Stones. Jeg har nemlig også brugt påsken til at rydde op og har fundet en masse gamle billeder af min selv med mange forskellige hårfarver. Mit fokus på hårfarve skyldes ikke min opdagelse af grå hår skal det siges. Dette er scrappet før-grå-hår!

Her er der billeder af mig dengang jeg kunne spise alt -is, slik og pommes frites og aldrig veje mere end 55 kg. Og så et billede af mig fra sidste år! Det ene billede har jeg sort hår og det andet er jeg blond.

Der er brugt forskelligt papir fra gamle pakker fra Studio Calico.

En lille detalje - punch jeg lånte af Bertram til Convention! Tak!


Og så knap så farverigt: et kort med en hjemmelavet blomst lavet af serviet.


Uuuuhhh! Så starter hverdagen igen. Jeg har lavet en status over ferien og jeg er tilfreds. Jeg har været voksen og praktisk, men også været kreativ, uansvarlig og tosset. Jeg har lavet kort, layouts og hygget mig med bøger. Jeg har dog også fået ordnet altanen, soveværelset og sat gardiner op. Der er gjort rent og ryddet op. Vi har nydt det gode vejr, venner og familie uden at have for travlt.
Nu sidder jeg så her på påskens sidste dag og har ondt over det hele! Ikke et ord om alderdom - men min krop har aldrig kunne holde til at gøre rent! Så iskias bøvler og jeg kan ikke sidde stille!  Så godt at ferien er slut, så jeg ikke skal ærgre mig over at jeg ikke kan sidde og scrappe.

Glæder du dig til hverdagen?

6 kommentarer:

 1. Dejligt farverigt LO du har fået lavet.....

  Smart med en blomst af servietter dem har jeg da en del liggende af hihih :)

  og ja øv nu lurer hverdagen hvor væggeuret igen skal kime tidligt om morgenen.. men det nu også godt med lidt rutiner igen :)

  SvarSlet
 2. Skønt LO! - og et par skønne billeder af dig ;)
  Glæder og glæder ?? ....har ikke haft så mange fridage så det er nået at blive en vane :D..men på den anden side så er hverdagen jo ok ;)

  SvarSlet
 3. Lækkert LO - flotte farver :-)

  Dejligt at du har haft en god påske og har nået det du ville, så kan det jo næsten ikke blive bedre.

  SvarSlet
 4. SUPER layout. Og knaldgod titel. (ja, man mindes jo sin ungdom.....det var lige der......akke ja, akke ja....) Sikke noget lækkert papir du har valgt. Fine billeder af dig.
  Jeg er sikker på, at det med de grå hår og vægten hører sammen. Måske hjælper det at farve håret igen ?
  Tænk så dejlig en påske du har haft. Effektiv (som vi jo sætter pris på i vores alder..) og så samtidig en masse hygge.

  Jo, jeg glæder mig også til hverdagen igen. Så er der ikke en der snakker konstant ! Det har været en hård påske, hvor de mest spændende oplevelser har været ture til lodsepladsen og en tur i Netto. Men det var nødvendigt arbejde......ÆV.

  God arbejdslyst.

  SvarSlet
 5. Skønt lo - suk bare man kunne "proppe" i sig og ikk tænke på vægten, den går ikke hos mig :/

  Ja her er hverdagen også igang - entlig ok, har det nok bedste med det jeg plejer :)))

  Rigtig god uge til dig

  SvarSlet