søndag den 17. april 2011

Tiny fingers

Ak og ve! Jeg har endnu ikke modtaget mit kit... Jeg krydser stadig fingre for at det når at ankomme inden onsdag.
I mellemtiden har jeg kastet mig over Fødselsdagshurlumhej hos Scrapsisters. En af udfordringerne var en artikel om Riddersholm Design. hvor man skulle lade sig inspirere.

Her er hvad der kom ud af det...


Jeg har forsøgt mig med vintage - men er ikke helt sikker på at det lykkedes. Her er et close up af splat, sommerfugle og bling.


Og her min største udfordring: en cluster med mange blomster - hele tre af slagsen! Og stof/tyl-sløjfe, bling og knap!


Selvom det måske ikke er officielt vintage, så er jeg dog glad og tilfreds.

I går var der Asti-scrap med Bertram. Og jeg fik lave to LOs - det ene er til Telephonegame, så kan ikke vises med det samme.
I morgen starter jeg påskeferien med et tandlægebesøg - så jeg får nok ikke sovet i nat, hvis jeg kender mig selv ret. HADER tandlæger - eller det de gør er vist mere korrekt? Jeg er gået i gang med at finde på mange forskellige undskyldninger på, hvorfor jeg ikke kan komme afsted...

7 kommentarer:

 1. kære tandlæge jeg kan desværre ikke komme til konsultation i dag for jeg venter på en vigtig pakke :o)

  Et rigtig sødt lo du har lavet,vintage eller ej, jeg kan godt lide det

  SvarSlet
 2. ØV hvor jeg bare kender det med tandlæger.. Har kæmpe skræk og jeg overvejer også tusinde undskyldninger for ikke at komme afsted hihi.. Men når det overstået kan man ånde lettet op over at der igen er længe til...

  Hvor er det bare smukt dit LO!!! Den ryger lige i gemmeren, for det er da en fantastisk ide med de flyvende sommerfugle og mønsterpapiret klippet i flere stykker med mellemrum...
  Tusinde tak for inspiration og Vintage eller ej.. Det er fantastisk flot lavet.. og MEGET romantisk :)

  SvarSlet
 3. Flot flot Layout, og lækkert billede.
  Jeg tror den stil hedder shabby chik, eller noget i den retning. Jeg mener det er en slgs vintage, men med pastelfarver istedet for brunt.

  SvarSlet
 4. Hvor er det et sødt LO... skønt med splat og lækkert cluster...

  SvarSlet
 5. Virkelig lækkert layout - især den bunke blomster og tyl og bling. Det er bare smukt. Og den opsætning er bare så fin.
  Det kan godt være du er bange for tandlæger, men det er intet mod hvad JEG må gennemleve. Det er MEGET, MEGET værre, det er jeg helt sikker på. Tænk på det...Jeg føler det er med livet som indsats, når jeg skal afsted......
  Så jeg føler virkelig med dig.
  Pøj pøj med det.
  Knus fra Annette

  SvarSlet
 6. Rigtigt sødt layout! Uh jeg lider også af tandlægeskræk, men jeg har fundet en rigtig sød tandlæge, som giver mig tid til pauser, når jeg er ved at kvæles og forklarer alt hvad hun gør og det har hjulpet rigtgt meget!
  God påske!

  SvarSlet