onsdag den 13. april 2011

Jeg glæder mig...

Jeg glæder mig til påske - ikke så meget helligdagene, men mere til at have fri. Jeg har to arbejdsdage tilbage og så er der 10 dage med ren afslapning. Jeg glæder mig også til mit april-kit kommer.
Sc_april_2011_addon4-all

Denne gang kom jeg også til at købe et par ekstra kit - så der er nok at gå i gang med.
Og jeg vil glæde mig så meget over at ferie og kit gik op i højere enhed - så POST kom nu forbi!

Ugen har stået på undervisning. Jeg kørte workshops mandag og tirsdag for mine søde kolleger og kom sent hjem i går aftes. Så der er ikke blevet blogget, kommenteret eller scrappet. Jeg skulle blandt andet undervise i at være autentisk - allerede halvvejs i oplægget fandt jeg ud af at jeg måtte skrotte mit oplæg - så jeg var meget autentisk.
Men prøv at tænk hvis jeg slet ikke kunne finde ud af at være mig? Hvor sløjt stod det så lige til?

3 kommentarer:

 1. Sikke fine kits du har at se frem til - hold da op. Og heldigt at du liiiige kom til at købe lidt ekstra...hihi. Jeg kan godt forstå du glæder dig til påsken.
  Ja, vi er nok flere, der er glade for, at du er autentisk. Ellers var det da sløjt. Det blev sikkert også en mere interessant undervisning, efter du gik over til den autentiske udgave.

  God ventetid indtil posten ankommer.......

  SvarSlet
 2. åhhh lækre kits bliver helt misundelig.....
  Må være en meget autentisk person for kan bare ikke finde ud af at følge et oplærg når jeg underviser....hmm... eller os´er jeg bare ustruktureret..hmm

  SvarSlet
 3. nøjjjjjjjjj hvor er det nogle lækkere kit - det kan jeg ski godt forstå du glæder dig til og så ferie - det kan da næsten ikk blive bedre ;)

  SvarSlet