onsdag den 11. maj 2011

Dreams

Til weekendens udfordringer lavede jeg blandt andet følgende LO. Opgaven var at man skulle bruge sort som fokuspunkt. Her syntes jeg at papiret i sig selv havde fokus nok på det sorte. Ligeledes krævede papiret journaling - men jeg ville ikke lave for meget. Slet ikke med min, til tider, trælse håndskrift.
Billederne er fra min tale til min søster ved brylluppet. Jeg var meget nervøs og skulle på som den sidste. Talen havde jeg gjort kort og den var over temaet: drømme. Talen var naturligvis på engesk, så alle kunne forstå den. Her er der enkelte linier klippet ud og påmonteret. Resten bliver gemt andet steds.


Så har jeg fået lavet spiralblomster - noget jeg ofte gerne har ville, men ikke har taget mig sammen til.


Jeg havde tårer i øjnene, da jeg skrev talen, da jeg øvede den og lidt da jeg holdt den. Min søster havde også tårer i øjnene - den eneste tale, der fremkaldte den reaktion! Så det var en succes for mig.Er jeg ond, når det var mit succeskriterie? 

6 kommentarer:

 1. Det er et rigtig lækkert opsat layout. Flot i det hele taget. Jeg kan da godt forstå at du er glad for, at din tale rørte hjerter.

  SvarSlet
 2. Super flot og stilrent layout.

  SvarSlet
 3. Jeg er også helt rørt... fordi dit LO bare er så hammer smukt.... Så lækkert...

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare smukt!!!!
  Det har du virkelig lavet flot.. og dine spiral blomster er rigtig fine!!

  SvarSlet
 5. Hvor er det et smukt layout over et smukt emne.
  Jeg kan blive helt rørt bare ved at læse disse få linjer.....og hvis jeg havde været til stede taler vi ikke om våde øjne - næh, jeg kan tude/hulke rigtig meget over den slags. Det er rigtig besværligt, for jeg skal altid ud at lappe mascaren efter taler...
  Tænk at holde en tale for sin søster - og så på engelsk....FLOT.
  Layoutet er bare så smukt sat op, og flotte blomster..

  SvarSlet
 6. Det er et super sødt kort og nu sidder jeg og tuder igen.

  SvarSlet