onsdag den 18. maj 2011

Smish Smash

I går faldt jeg over et indlæg på ScrapSisters om denne fantastiske bog. Der er supermange dejlige muligheder og jeg må da eje den på et tidspunkt... Særligt alt det lækre tilbehør! Bogen hedder Smash - så jeg kalder min egen Smish Smash... For sådan nogle bøger har jeg haft mange af! Fra min gymnasietid, hvor min Mayland kalender fungerede som dagbog, skriblerum og skitsebog til nu, hvor jeg har dekoreret og gjort et skitsebog fra Tiger til min helt egen.


Forsiden er pyntet med tape i mange, mange lag og det hele bliver holdt sammen af en rød elastik, som er sat fast på bagsiden. Og så har jeg sat silkebånd i ryggen, som kan hjælpe mig med at markere de sider jeg skal bruge i en fart!

Her er den åben: 

Og ovenfra: 


Den er stadig rimelig ny - de gamle er gemt væk i en kasse! Jeg har arbejdet hele bogen igennem, og har sat malertape øverst på en del af siderne; det fungerer som et sted, hvor jeg kan lave en overskrift.


Så er der brugt tape til meget forskelligt - her til en bingoplade. Der er brugt alle mulige ting - her et klistermærke fra Post DK og en et mærke fra noget tøj jeg har købt. Jeg har stemplet på mange sider - listen med Top 3 går igen mange gange. Det er et "terapeutisk" trick, hvor jeg skriver tre ting ned dagligt som jeg har været glad for. 

Jeg har sat mønsterpapir og journaling tags ind - her kan jeg skrive særlige citater eller hilsner ind.


Bogen indeholder dagbogsagtige elementer, men også praktiske som indkøbslister, ønskelister, småreferater, skitser til kort og scrap, lister over mulig journaling, lister over titler til LOs, visitkort bliver tapet ind, der er kruseduller og doodelings og små tegninger...

Når jeg får et nyt stempel stempler jeg et par sider og jeg har splattet et par sider og mistet.


Den er altid i min dametaske og ved min sengeside. Den er min ultimative tog-buddy, og jeg noterer, tegner og tænker gevaldigt med den de to timer jeg pendler dagligt!

Har du en Smish-Smash-buddy? Og hvordan ser den ud?

8 kommentarer:

 1. Super lækker Smish smash buddy ! Glæder mig også til at gemme gode ideer og teknikker i den !
  Ha' en dejlig dag og tak for kigget.
  Knus Hjørdis

  SvarSlet
 2. Jeg synes bestemt også den bog du linker til er rigtig skøn - men jeg synes til gengæld din Smish Smash Buddy er SÅ vildt meget federe!! :)
  ..sikkert fordi den er så helt personlig og lavet helt fra grunden. Simpelthen bare rigtig lækker!! :)

  SvarSlet
 3. Kanon ide` Sådan en må jeg vist også have lavet.
  Kh 10na

  SvarSlet
 4. den er rigtig fin! jeg skal også igang med at lave sådan en bog :)

  SvarSlet
 5. Jeg har faktisk gang i flere forskellige :-) Kan heller ikke leve uden!

  En af mine er sådan et amerikansknoteshæfte som børnene bruger i skolen derovre. Siderne er med linjer og meget tynde, tilgengæld er der mange af dem! Den har fulgt mig siden 2007 og der er stadig ubrugte sider i den. Den bor i min taske og er en blanding af en skitse-,notes og dagbog.

  Har et link du lige skal se, men skal lige have fundet det frem. Ligger det på min blog i morgen - er for træt nu!

  SvarSlet
 6. Hvor er den fantastisk - og en super super ide :)

  SvarSlet
 7. Sej ide. Det må være et projekt for 2011

  SvarSlet
 8. Hold da op for en lækker bog.
  Jeg bruger min mayland til de samme ting og til dagens huske-ting. Og så fungere den også som en slags dagbog på den måde. Men jeg har da aldrig gjort mig så mange tanker om scrap at jeg ligefrem har noteret det ned på denne organiserede måde.
  Det er en sjov og smart ide.

  SvarSlet