onsdag den 25. maj 2011

My Big Catch

Endnu et LO med min søde lillebror i blå farver som himlen på billedet og gult som den fantastiske læskærm bag ham. Billedet er fra en campingtur til Skagen for mange år siden.


Min far kunne ikke være med den første uge, så min onkel som også var med tog min lillebror med til en put and take sø - bare de to drenge og så blev alle pigerne hjemme. De kom tilbage efter nogle timer og gik meget alvorligt om bag bilen og dykkede begge ned i bagagerummet. Og så frembragte de denne fisk... 

Jeps - frugten af flere timers arbejde. Sjovt nok blev min bror aldrig bidt af det der fiskeri og vi fik heller ikke fisk til aftensmad som drengene havde lovet inden de tog på fisketur.


Lidt detaljebilleder...


Jeg har nu lavet min udfordring til Scrappehuset og skal have den sendt afsted. Puha det holdt hårdt med de 150 ord - men jeg kan afsløre, at jeg har overskredet antallet.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det fedt! Kan godt lide at de røde farver i fotoet egentlig ikke ved første øjekast matcher farverne i papiret, men på forundeligvis passer det hele alligevel perfekt sammen!

  SvarSlet
 2. Flot og enkelt LO.
  Sikke en herlig historie bag det billede. He he - og helt passende titel. :0) Flotte farver du har valgt og fed stjerne/knappepynt.

  SvarSlet
 3. Det er flotte papirer og opsætning og så er det en sød historie ; )
  Hilsen
  Karina Beck

  SvarSlet
 4. Dejligt og sommerligt lo.

  SvarSlet
 5. Skønt LO og et sjovt bilede. Rigtig lækre farver og fine detaljer :-)

  SvarSlet