fredag den 27. maj 2011

Facing Future

Jeg har fået lavet mit sidste layout til ScrapMester. Og ja, der er en titel: verdens mindste titel oppe i det venstre hjørne. Det er titlen fra et album af Israel Kamakawiwo'ole (og nej, jeg vil ikke forsøge at udtale navnet!) - et album med en lækker udgave af What a Wonderful World er på.


Se selv, der er en titelHer er verden ikke helt vildt wonderful lige nu. Jeg er ved at tage ting op til revision og forsøge at tage stilling... Måske følger det med de grå hår og det at være voksen - men jeg nyder det nu ikke vildt meget. Så er det jo skønt at man kan scrappe - nogle gange hjælpe det jo ovenikøbet?

Alle de problemer der er med Blogger er også så træls. Jeg har bedt alle om at melde sig som faste læsere og skrive kommentarer for at deltage i min give away... Nu er faste læsere væk og man kan ikke kommentere. Måske skal jeg lige revidere dette også - argh!

Men nu er det weekend og der skal slappes af, hygges og scrappes! Jeg kan afsløre at jeg har fuldført missionen med at skrive 150 ord på et LO! Det kan dog ikke offentliggøres før det har været på Scrappehuset... Men ladies and gentlemen: 197 ord!!!! Alle håndskrevne... Nu arbejder jeg så heller ikke med journaling det næste lange stykke tid.

5 kommentarer:

 1. Siden jeg har fået min blog op og køre igen er mine faste læsere også forsvundet... Det er rigtig irriterende... Jeg håber snart at de får styr på det hele igen, for ellers er der nok mange der dropper deres blog og det vil være synd at vi ikke længere kan se alle de fantastiske ting folk laver...

  Jeg håber at du får tænkt mange tanker og får dem på plads, så du føler at du er på rette vej i livet, ligegyldigt hvor det så er på vej hen, bare du mener det er det rigtige :)

  Hilsen Sara

  SvarSlet
 2. Det er et flot enkelt layout.
  Blogger kan i den grad også give mig grå hår i hovedet!

  SvarSlet
 3. Et super dejligt lo. En ny (ihvertfald for mig:-))måde at lave vimpel kæder på - det må liftes en dag. Synes både at det er fedt når en titel er prangende eller som din diskret.

  SvarSlet
 4. Ja, det er ikke sådan at blive gammel, vel ?
  De grå hår kommer af sig selv, og jeg ved hvad jeg taler om ! haha.
  Det er et flot og meget enkelt layout, men de bannere klarer jo det hele.
  Og lige nu sidder alle os faste læsere da hvor vi skal i sidebaren......
  Jeg har også haft/har sååå mange problemer med Blogger at det er til at få knopper af.
  Men har vi andre valg ??
  Lad os håbe tiden løser problemerne.

  SvarSlet
 5. Flot, enkelt og feminint. Rigtig god titel ... også selvom den er lille. he he. :0) Og jeg kan så godt li bannere!

  SvarSlet