lørdag den 14. maj 2011

Indlægget der blev væk


Ja, men det kom retur - det virker til at der har været lidt rod og kaos i blogland, da Blogger gik ned. Ihvertfald gik jeg lidt i panik, da mit tidligere indlæg var væk. Så kom det jo godt nok retur, men denne gang uden alle jeres dejlige kommentarer... Men anyways: tak for dem. Jeg husker ordene og de varmer altid!

Sidste weekend fik jeg lavet dette LO med endnu et billede fra brylluppet sidste år:


Det er mig og min kusine der er ved at gøre os klar inden afgang til kirke. Jeg ser meget koncentreret ud på billedet - det er jo svært at binde en sløjfe!



Udfordringen var at jeg skulle bruge modelling paste og det har jeg gjort her.

Og så er det weekend! Det kan vi lide! Særligt oven på en uge, hvor jeg har varetaget oplæring af alle mine kolleger, to jobs og vedtægtsgennemgang. Jeg tænker tit om mit arbejde at liiiige om lidt så kommer der ro og overskud!?! Men så sker der et eller andet. Den sidste uge har vi haft tre sygemeldinger med diskusprolapser (eller mistanke om) - så der har været pres på.

I weekenden skal jeg scrappe, hygge, slappe af, klippe-klistre...
Hvad med dig?

4 kommentarer:

  1. Det er dejligt, at blogland fungerer igen ; )!
    Lækkert layout.
    Jeg har en enkelt DT ting jeg skal have lavet, men ellers vil jeg tage ud og kigge på ny cykel.

    SvarSlet
  2. Hvor er det et lækkert LO i skønne farver... ser godt ud med pasta'en.
    Jeg sidder og hygger mig med at lave lidt blomster... kan godt li' hjemmelavet pynt på mine ting:-)

    God weekend til dig!!!

    SvarSlet
  3. Ja jeg var godt nok også godt træt af det blog vrøvl :/ Godt det er her igen. Skønt lo du har lavet og i lækker farver og ikke mindst opsætningen :)

    Håber du nyder din weekend og får slappet lidt

    SvarSlet
  4. Super flot med "paste-prikkerne". Troede først det var noget af Basic Grey's basic papir til jeg så detalje-foto. God ide.

    Jeg har været i Legoland i weekenden med min søsters børn og vores egen søn. Meget hyggeligt! Har fået lavet lidt klippe-klister med nogle biler til at ramme ind. Ellers helt scrap-fri - så jeg glæder mig til næste forlængede weekend. Glæder mig til at se hvad du har fået lavet

    SvarSlet