tirsdag den 5. oktober 2010

Godbidder i stride strømme...

Min mor havde fødselsdag i fredags, men havde ikke tid til at fejre sig selv før søndag! Hun hjalp min søster og svoger med at pakke lejlighed ned.  Men søndag aften stod den på dejlig middag i familiens skød.

Jeg lavede disse to fine æsker i papir med patchwork-mønster og de blev dekoreret med en af mine hjemmelavede blomster.


Mine forældre er babysittere for gravhunden, når vi har behov for det. Hun elsker at være hjemme hos dem - vi har en mistanke om at hun bliver forkælet en lille smule.
Så der skulle også være en gave fra hende...
Dette kaffe-glas blev transformeret til et gravhunde-godbidsglas. Der er brugt meget forskellige papirer - blandt andet Melissa Frances Kitschy Kitchen, som jeg ellers ikke rigtig kan få taget hul på. Lige som jeg var ved at være færdig, spurgte min kæreste om jeg ikke skulle sætte en Silhoutte-gravhund på. Så Silhouetten kom frem fra skabet efter at have være pakket væk alt for lang tid.

Og nej, det er ikke et krydderi-glas! Chili er hendes navn - lille, rød og stærk :-)

Tak for alle de dejlige kommentarer!

5 kommentarer:

 1. Hvor de æsker skønne ud, og dine hjemme lavede blomster er super flotte : )
  Rigtig god ide med det godbids glas *GG* super sødt, og papiret er lækkert. Bliver helt misundlig på alle jer der har sillen, har hørt rygter om at den nu kan køre på en Mac, så...... måske julegaven :: ))

  SvarSlet
 2. Flotte æsker med blomst "a la Ifversen".
  Og godbidsglasset er da en rigtig sjov og anvendelig gave. Godt du har kæresten til at hjælpe dig med at scrappe!! For den lille hund er da oplagt her.
  Jeg købte også den blok med køkkenpapir. Lækker, lækker. Men jeg ved ikke lige til hvad - endnu. Min hund er jo død, så jeg kan ikke lige bruge din ide. hihi.
  Men jeg er gald for blokken. Så jeg finder nok på noget.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare flot - det blev hun med garanti rigtig rigtig glad for :)

  SvarSlet
 4. Sikke nogen flotte gaver, du har fået lavet :o)

  SvarSlet
 5. Dejligt at se at du da får lavet bare lidt kreativt. Super fine æsker og genialide med gidbid glasset. kan godt lide det navn i har valgt til hunden, perfekt til en lille gravhund SMIL

  SvarSlet