onsdag den 27. oktober 2010

Happy holidays

Så kom jeg i gang med mine nye papirer fra Panduro! Jeg fik lavet disse enkle julekort med en baggrund af Bazzil papir og et enkelt stempel.


Og et mere i samme stil på hvidt karton og mindre røde felter.


Fredag er der heldagsarrangement med arbejde i Roskilde og til vores venskabsafdeling er jeg i gang med en lille scrapbog med skøre billeder fra vores afdeling. De har aldrig set vores afdeling, så det skulle de jo have mulighed for.
Alle andre gaver har været udpræget dårlig stil, så tanken er at lave dette minialbum lidt kikset! Det er jo fint at jeg kan bruge nogle af mine lidt trælse rester, men umiddelbart er det blevet pænere end det burde have været. Det kan være at vores venner på Djævleøen alligelve fortsat er vores venner efter fredag...

Lørdag står den på tømmermandsscrap med et par dejlige tøser, så der er lys for enden af tunnelen :-)

Ser du frem til weekenden?

2 kommentarer:

 1. Hvor er de kort bare fine. Søde og enkle. Det kan jeg godt lide.
  God fornøjelse med din tur fredag - og scrap lørdag.
  Om jeg glæder mig til weekenden ? YES. Jeg skal nemlig til scrap i Esbjerg lørdag. Det er aflastningsweekend her, så det er rigtig mand/kone weekend. LUXUS.

  SvarSlet
 2. Super søde og enkle kort :) glæder mig til at se dit spændende lille arbejds-projekt - hvis du altså viser det her på bloggen ;)
  dejligt at du glæder dig til weekenden. Det gør jeg bestemt ogs. Kæresten har inviteret mig ud og spise og jeg skal pakke til min og min mors tur til london mandag!
  Hav en rigtig rigtig god weekend :) STORT kram :)

  SvarSlet