lørdag den 23. oktober 2010

Operation julekort

Nå, der har været lidt stille her på bloggen. Jeg har haft migræne og har som konsekvens været træt hele ugen. Jeg har fået svunget mig op til at lave lidt julekort til Operation Skriv Hjem; kort som havde en deadline, der er på mandag. Det blev til et par og tyve stykker - under målet, men jeg er også altid over-ambitiøs :-)

De første er med gammelt papir fra My Minds Eye.


Det er de næste også! De har fået sværte og et Just Rite stempel.


Det er ikke, fordi jeg mangler papir, men jeg har bare så meget af denne serie - så endnu et kort med MMEs juleserie ;-) Og et rensdyr skåret på Silhouetten. Jeg kan så godt lide rensdyr.


Jeg har dog også andet papir. Dette fine julepapir fra Imaginisce. De er meget enkle, fordi jeg syntes at papiret "fyldte" nok.


Så håber jeg, at de kan være med til at skabe lidt juleglæde i et lille hjem.

Sidste uges Københavner-tur bød på en fast tradition. Kontoret hvor møderne holdes ligger lige ved en Panduro, så jeg lusker altid liiiige ned i en pause. Jeg faldt over dette julepapir.


Jeg synes at bambierne på det forreste papir passede så godt til min Silhouette-bambi, så det måtte med hjem. Nu er jeg i gang med julekort med al papiret, men har endnu ikke taget hul på bambi-stykket - jeg nænner det ikke.

Jeg har holdt to dages fri i denne uge for at få følelsen af efterårsferie. Det er lykkes mig at sove længe, slappe af, se gode film, spise god mad og sørme om jeg ikke også har leget handymand!
Desværre har trætheden ovenpå migrænen sat sig lidt på kreativiteten, så jeg er håbløst bagud i forhold til Scrapfestival. Jeg skulle ellers have taget revanche disse par dage.
I dag byder vejret på RIGTIG efterår; så planen er, at der skal laves lækker æbletærte af de æbler vi har fået af naboen og så skal der ses film under et tæppe i sofaen.
Det er for mig super-efterår!

Tak for jeres dejlige kommentarer og undskyld hvis jeg ikke har været god nok til at lægge nogle på jeres blogs.
Nyd weekenden!

6 kommentarer:

 1. Det er da træls med sådan en gang migræne! Godt du kan nyde et par fridage under tæppet med en god film, for det er bare så hyggeligt og alt for sjældent at man under sig selv dette.
  Det er nogle flotte kort du har lavet. Jeg er også vild med rensdyr de er så søde.
  God weekend!
  vh Renne

  SvarSlet
 2. Åh hvor træls med migræne ! Kender det alt for godt (30 Imigran/el.lign. tbl./mdr i ca. 30 år) Er heldigvis ved at "vokse" fra det. Men man er noget mat bagefter. Så det lyder som en fornuftig rest-ferie du planlægger.
  Rigtig søde julekort du har lavet, og de papirer du købte i Panduro er da lækre. Og så det rensdyr...sødt.
  Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 3. flotte julekort, jeg må også igang.
  Og ærgeligt med migræne, jeg kender det alt for godt :(

  SvarSlet
 4. Hvor er de søde og så forskellige dine julekort...
  Håber du har nydt din æblekage og hygget dig under tæppet

  SvarSlet
 5. Lækre julekort. Jeg kan især godt lide det med rensdyret!

  SvarSlet
 6. Super lækre kort du har fået lavet, og sikke lækkert papir du kom hjem med. Glæder mig til at se hvad du får ud af det.

  SvarSlet