søndag den 31. oktober 2010

Slow fox - et LO bliver til...

Weekenden nærmer sig sin slutning og hverdagen truer...

Det har dog været en dejlig weekend med fest og ballade og hyggelig scrapaften!
I går aftes havde jeg besøg af tre dejlige kvinder til scrap og generel hygge. De er alle tre dygtige og effektive scrappere. Jeg havde advaret om, at jeg måske var lidt ramt - og det var jeg!

De var alle rigtig søde til at bære over med mig. De havde gaver og guf med, men jeg glemte vist at stille det hele på bordet, så i dag har jeg masser af chokolade, chips og klementiner.
Derudover kommenterede de på min rastløshed. Jeg vandrede frem og tilbage - ud i køkkenet, ud på altanen og tilbage igen! Jeg måtte dog berolige dem med at det ikke var et udtryk for hverken tømmermænd eller selskabet. Jeg kan IKKE sidde stille lang tid af gangen. Derfor går det også meget langsomt, når jeg scrapper. Jeg finder nogle ting frem, går fra det, tilbage igen, kigger på det og flytter på det. Og sådan kører det i ring indtil jeg er tilfreds.

Men her er resultatet:


Alle tre piger er repræsenteret: tape fre Heidi, bling fra Henriette og punch fra Linda.

Der er jo i bund og grund ikke brugt så uhyggelig meget papir her, men en masse striber tape herunder malertape og noget fra en førstehjælpskasse. Baggrunden er Coredinations, der er skåret i stykker og sat sammen igen.



Og disse skønne blomster punchede af mig og med fast stemme placeret af Henriette :-)


Jeg kom også i gang med et LO mere, men jeg kom kun til 1. runde! Altså lægge tingene frem, gå ud i køkkenet og ud med hunden. Så faldt jeg i søvn på sofaen!
Øhhh - gæsterne var altså gået!

Det var en hyggelig aften. Sjovt at scrappe med andre! De nåede jo en masse! Bare ikke chokoladen, som jeg nu vil kaste mig hen på sofaen med!

God søndag aften til dig og dine!


lørdag den 30. oktober 2010

En lille hilsen...

Jeg er ikke kommet videre med min scrapfestival, men er i kort-mode. Seneste kort er blevet dette som er et kort til noget familie. Kortet er stort og på taggen er der billeder fra vores ferie i Skotland. Det er til noget familie, som vi plejer at besøge i sommerferien. Derfor skulle de se billeder fra vores sommerferie - måske har jeg også lidt dårlig samvittighed over at have glemt et postkort???

Kortet er lavet med MME pair, pynt fra Crate Paper og Prima. Jeg fik både plads til blomster, blade, perler og swirls...

Jeg er lidt glad for detaljerne i kortet - det er mere pyntet end jeg plejer, men ikke alt for pussenusset.


Og i aften: tømmermandsscrap! Jeg glæder mig til at scrappe sammen med andre; det kan jo være at man kan blive inspireret og udfordret?

Scrapper du med andre eller alene?

torsdag den 28. oktober 2010

Vidste du at...

jeg har en bifagseksamen i amerikansk folkemusik???
Nej vel! Det er også løgn! Men ikke desto mindre en misforståelse, der er udbredt på min arbejdsplads. Jeg har på et tidspunkt taget et valgfag i amerikansk folkemusik, mens jeg gik på universitetet, men ikke som bifag. Ihvertfald er det noget mine kolleger forsøger at brede ud som noget pinligt.

Det sjove er at jeg ikke synes at det er pinligt og kan komme i tanke om MANGE andre ting, der er pinlige. Men lad os holde den der!

Jeg skulle lave en gave til vores venskabsafdeling på Sjælland og derfor fandt vi disse "pinlige" historier frem. Og de er samlet i et minialbum med skøre billeder af os alle. Jeg har brugt et billigt fotoalbum med plasticlommer. Måske ikke særlig fancy, men det fungerer til formålet.
Jeg har lavet denne forside med rester af papir og klistermærker.


Dernæst en hilsen til vores kolleger og her igen med reste-klistermærker.


De billeder der ledsagede min pinlige historie om amerikansk folkemusik er disse. Mine dejlige gummistøvler og mig med et genstridigt engangskamera. Jeg ser måske lidt pinlig ud??


 Den næste faktaboks er en kommentar til nogle meget grimme gardiner vi har, som vi også tog billeder af og...


Dette piktogram som er på vores toiletter, der tvinger mænd til at sidde ned.


Til sidste bagsiden som er helt i tråd med forsiden.


Fredag er der faglig dag i 8 timer - derefter fest! Så vi skal lære, udfordres, glædes og feste. Jeg glæder mig til at være sammen med kolleger fra hele landet. Jeg er så heldig at arbejde i en virksomhed, hvor man giver knus og kram hele tiden! Så det bliver en skøn dag!

Sørger du for at din uge bliver afsluttet ordenligt???

onsdag den 27. oktober 2010

Happy holidays

Så kom jeg i gang med mine nye papirer fra Panduro! Jeg fik lavet disse enkle julekort med en baggrund af Bazzil papir og et enkelt stempel.


Og et mere i samme stil på hvidt karton og mindre røde felter.


Fredag er der heldagsarrangement med arbejde i Roskilde og til vores venskabsafdeling er jeg i gang med en lille scrapbog med skøre billeder fra vores afdeling. De har aldrig set vores afdeling, så det skulle de jo have mulighed for.
Alle andre gaver har været udpræget dårlig stil, så tanken er at lave dette minialbum lidt kikset! Det er jo fint at jeg kan bruge nogle af mine lidt trælse rester, men umiddelbart er det blevet pænere end det burde have været. Det kan være at vores venner på Djævleøen alligelve fortsat er vores venner efter fredag...

Lørdag står den på tømmermandsscrap med et par dejlige tøser, så der er lys for enden af tunnelen :-)

Ser du frem til weekenden?

lørdag den 23. oktober 2010

Operation julekort

Nå, der har været lidt stille her på bloggen. Jeg har haft migræne og har som konsekvens været træt hele ugen. Jeg har fået svunget mig op til at lave lidt julekort til Operation Skriv Hjem; kort som havde en deadline, der er på mandag. Det blev til et par og tyve stykker - under målet, men jeg er også altid over-ambitiøs :-)

De første er med gammelt papir fra My Minds Eye.


Det er de næste også! De har fået sværte og et Just Rite stempel.


Det er ikke, fordi jeg mangler papir, men jeg har bare så meget af denne serie - så endnu et kort med MMEs juleserie ;-) Og et rensdyr skåret på Silhouetten. Jeg kan så godt lide rensdyr.


Jeg har dog også andet papir. Dette fine julepapir fra Imaginisce. De er meget enkle, fordi jeg syntes at papiret "fyldte" nok.


Så håber jeg, at de kan være med til at skabe lidt juleglæde i et lille hjem.

Sidste uges Københavner-tur bød på en fast tradition. Kontoret hvor møderne holdes ligger lige ved en Panduro, så jeg lusker altid liiiige ned i en pause. Jeg faldt over dette julepapir.


Jeg synes at bambierne på det forreste papir passede så godt til min Silhouette-bambi, så det måtte med hjem. Nu er jeg i gang med julekort med al papiret, men har endnu ikke taget hul på bambi-stykket - jeg nænner det ikke.

Jeg har holdt to dages fri i denne uge for at få følelsen af efterårsferie. Det er lykkes mig at sove længe, slappe af, se gode film, spise god mad og sørme om jeg ikke også har leget handymand!
Desværre har trætheden ovenpå migrænen sat sig lidt på kreativiteten, så jeg er håbløst bagud i forhold til Scrapfestival. Jeg skulle ellers have taget revanche disse par dage.
I dag byder vejret på RIGTIG efterår; så planen er, at der skal laves lækker æbletærte af de æbler vi har fået af naboen og så skal der ses film under et tæppe i sofaen.
Det er for mig super-efterår!

Tak for jeres dejlige kommentarer og undskyld hvis jeg ikke har været god nok til at lægge nogle på jeres blogs.
Nyd weekenden!

onsdag den 13. oktober 2010

Polterabend

 Hjemme fra to dejlige, men lange dage i København, har jeg ikke det store overskud til scrap. Dagene har stået på møder, men i dag valgte jeg et senere tog, så jeg kunne tage en fornuftig gåtur gennem København. Jeg fik kigget en del forretninger, men har også nydt det dejlige efterårsvejr med en kop kaffe uden for.

Sidste uges opgaver til scrapfestival er jeg endnu ikke blevet færdig med. Det sidste LO jeg fik lavet var en farveudfordring og jeg valgte også at bruge en skitse.

Jeg havde noget papir, som jeg ikke rigtig kunne finde ud af at bruge. Jeg punchede nogle cirkler i kraftig karton og limmede på og så fik det hele et ordentlig lag gesso. Det har givet en flot struktur og man kan stadig ane det sort/hvide mønster nedenunder. Til sidst (efter laaang tids tørren) fik det lidt splat i to farver. Det var en langsommelig proces, men jeg er supertilfreds med resultatet.

Billederne er fra min søsters polterabend. Hun blev hentet i Nihola og kørt gennem København med sygeplejerske-tilbehør. Hun skulle så hjælpe "tilfældige" ofre på vejen. Alle veninder, der skulle deltage, havde placeret sig på vejen med bandager om hovedet og andre "sygdomme". Udfordringen var, at min søster ikke var hjemme, da Niholaen kom. Hun var taget i Føtex... Så alle pigerne stod og ventede i fjollede kostumer på Nørrebrogade og tiltrak meget opmærksomhed.


Splatter...


Mere splat, og en transperant under billedet.


Denne uges projekter er superspændende og jeg håber virkelig at få tid til at lave nogle opgaver. Men tid synes at være en mangelvare i denne periode.

Har du tid nok til scrap?

mandag den 11. oktober 2010

Kærlighed på bølgepap

Endnu et LO til Scapfestival! Denne gang var udfordringen, at der skulle være rødt og minimum to hjerter. Og så skulle det ose af looooove! Jeg sad længe og jonglerede med billeder af alle mine kære: kæreste, hund familie og venner. Men besluttede til sidst at det skulle være et billede af mine efterårsstøvler, som bare er superskønne! Samtidig ville jeg gerne bruge en skitse, så efter lange overvejelser kom det til at se sådan ud:


Der er papir fra My Minds Eye og bølgepap. Bølgepappet fik lidt fingermaling - en ordenligt omgang gesso. Der er lavet en lille plisseret bane under hjertet og et banner fra Sassafras.


Her kan man ane det tykke lag gesso.


Så er der bonus, hvis man bruger forskellige fonte på et LO, så det måtte jeg også prøve. Og når man har en kæmpe stak Thickers, så lykkes det jo fint.


Hav en rigtig god uge!
Og tak for alle kommentarerne - de varmer så dejligt her i efterårets kulde og mørke :-)

søndag den 10. oktober 2010

Scrapfestival

Scrapfestivalen er i fuld gang! Og jeg har fået lavet en del i denne weekend. Gravbassens fødselsdag forløb godt, hun har været meget deltagende i mit scrap.


Det billede jeg viste i går er blevet til det LO, som er et lift i en af opgaverne.

Her følger lidt forskellige detaljebilleder...



Og lidt mere splat! Elsker det!


Næste uge er booket rimelig godt, så der bliver ikke tid til så meget scrap som jeg gerne ville.
Et par møder i København og en social event i Silkeborg og så er ugen næsten omme...
Det virker til, at jeg kun rigtig får scrappet i weekenderne.
Får du tid til at scrappe i hverdagen?

lørdag den 9. oktober 2010

Hundeår

I dag har gravbassen fødselsdag! Hun bliver 3 år. Hun er blevet forkælet ud over alle grænser - heldigvis (for hende) er min kæreste syg og har ligget i sengen/ sofaen og så kan man jo putte! Så hun har ligget under dyne hele dagen. Som gravhund har man åbenbart et behov for at grave huler i alt: dyner, puder, tøj etc. 

Mens de har puttet, har jeg scrappet til Scrapfestival på Scrapsisters - det ene billede jeg tog udgangspunkt i er nedenstående.


Min dejlige gravhund (til højre) med hendes søster, da de var et par måneder gamle. De er placeret i en brændekurv med et lækkert uldtæppe. Tanken var at der var kontrol over dem, når de var i en kurv med høje kanter! Men der er jo rigelig plads til at slås, drille og irritere. Og min dejlige hund elsker alle tre ting - hvilket søster ikke gør!
Derfor bor Chili hos os i dag og søde Tulle på Fyn!

I dag har jeg fået lavet julekort og 2 layouts til scrapfestival - men langt fra nok til at være med.

Er du til festival???

tirsdag den 5. oktober 2010

Godbidder i stride strømme...

Min mor havde fødselsdag i fredags, men havde ikke tid til at fejre sig selv før søndag! Hun hjalp min søster og svoger med at pakke lejlighed ned.  Men søndag aften stod den på dejlig middag i familiens skød.

Jeg lavede disse to fine æsker i papir med patchwork-mønster og de blev dekoreret med en af mine hjemmelavede blomster.


Mine forældre er babysittere for gravhunden, når vi har behov for det. Hun elsker at være hjemme hos dem - vi har en mistanke om at hun bliver forkælet en lille smule.
Så der skulle også være en gave fra hende...
Dette kaffe-glas blev transformeret til et gravhunde-godbidsglas. Der er brugt meget forskellige papirer - blandt andet Melissa Frances Kitschy Kitchen, som jeg ellers ikke rigtig kan få taget hul på. Lige som jeg var ved at være færdig, spurgte min kæreste om jeg ikke skulle sætte en Silhoutte-gravhund på. Så Silhouetten kom frem fra skabet efter at have være pakket væk alt for lang tid.

Og nej, det er ikke et krydderi-glas! Chili er hendes navn - lille, rød og stærk :-)

Tak for alle de dejlige kommentarer!

søndag den 3. oktober 2010

At the end of the Royal Mile

Kender I det?? En weekend, der skal bruges på scrap, hygge og kortmageri, som bare ikke udvikler sig i den retning alligevel... Jeg startede et LO i torsdags til scrapklub, men blev først endeligt færdig i går. Idéen var der, men det ville ikke rigtig blive som det skulle være.

Nå, men det endte alligevel lykkeligt. Jeg er gået i gang med LOs om vores Skotlandstur. Der blev lagt en skitse ud i scrapklubben, hvor udgangspunktet var et grid. Jeg havde billetterne til Edinburgh Castle og billederne jeg ville have på blev lavet i samme størrelse. Den ene billet kom bagerst og stikker lige op og den anden er nederst til venstre - et flot billede af alle kanonerne.
Jeg gik lidt om bord i papirbunkerne og er endt med 7gypsies, MME, Sassafras og andet godt. 


Jeg sad fredag aften og lavede denne (og andre) harmonikablomst, mens jeg så fjernsyn.


 Billetten...

 
Jeg elsker dette billede! Der er på Edinburgh Castle vejskilte, og dette: Lang Stairs & Way Out skulle jeg have et billede af. Derudover tog jeg billeder af slottets brosten, hundekirkegård og en kæmpekanon. Brostenene er kommet med på dette LO øverst til højre, måske kommer de andre billeder på et senere LO.


Titlen "At the end of The Royal Mile" er fordi Edinburgh er bygget op på den måde, at slottet ligger for enden af en serie gader, der hedder The Royal Mile.

Nedenfor ses et billede taget fra slottet med udsigt over Princes Street, som er en af hovedgaderne. Man kan ane de mange busser. På Princes Street kan man finde rigtig mange butikker - hvilket vi gjorde :-)




I dag skal jeg til fødselsdag! Jeg har lavet gaver, kort og andet godt, som desværre ikke kan komme på bloggen i dag. Jeg må hellere vente, til de er modtaget af fødselaren.

Så jo, det er blevet til lidt scrap og kreativitet! Men sørme også en middagslur i går som tog lidt længere tid end forventet og dermed ikke så meget scrap som planlagt.

Har du haft en god weekend? Og har du fået scrappet?