lørdag den 22. januar 2011

Bryllupsinvitationer...

Jeg har fået til opgave at lave dette julekort om til en bryllupsinvitation. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Særligt fordi det er to dejlige, skønne mennesker, der skal giftes.


Jeg er i gang med at finde ud af hvordan jeg "konverterer" Noel-stempel til Bryllup- og Wedding-stempel - endnu en gang er det nemlig et internationalt bryllup.

Så har jeg fået endnu en award.
Denne gang af søde Alfie, som laver skønne LOs og er vild med Alexander Rybak.


I dag er jeg lidt mere stylet end de sidste par gange, jeg har modtaget denne award. Jeg har været i bad, sat hår og har ovenikøbet taget tøj på (og ikke pyjamas selv om det er weekend!). Jeg får nemlig scrap-gæster! Tre skønne scrappere kommer over middag og så skal der scrappes. Så forhåbentlig bliver der lidt at lægge på bloggen i morgen.
Jeg er dog lidt internet-udfordret i øjeblikket. Vi har fået et nyt modem, der smider os af nettet hvert andet øjeblik. Jeg er - med mange ting - meget tålmodig, men hvis IT og internet ikke virker, så bliver jeg lettere hysterisk. Min computer og modemmet har været på vej ud af vinduet mange gange. Og det betyder også, at der ikke bliver blogget så meget lige nu eller kommenteret på jeres blogs. Det er bestemt ikke ond vilje.

Hav en dejlig lørdag! Det får jeg nemlig.
Skal du scrappe?

1 kommentar:

  1. Uha det lyder spændende og glæder mig til at se :) Hvor lyder det som om det har været en super hyggelig dag - her har den også stået på lidt scrap

    SvarSlet