lørdag den 8. januar 2011

Getting through...

Jeg tror, at jeg vil starte med at sige ja, jeg er langsom, men dette projekt var måske langsommere end ellers, fordi det var svært at skabe liv og struktur med det sorte.
I processen når jeg nu til dag 4, hvor jeg går i gang med at lægge det hele op - her for at se om det kan være en ide med sorte paneler bag billedet. Så går jeg fra det og laver noget andet.


Til scrapaften hos Scrapsisters torsdag brugte jeg et par timer til at scrappe, hvor de andre aftener kun har bestået at 10 minutter hist og her. Jeg var aldrig helt tilfreds med den sorte baggrund, som ikke have liv og da jeg skulle bruge maling til udfordringen gik jeg i gang med disse ringe. Så blev der mistet med sort ovenpå og straks var der lidt mere liv.


Derefter gav det sig selv, at papiret skulle være i cirkler, så jeg klippede 12 cirkler. Nogle i karton og nogle i mønsterpapir. Så lagde jeg dem på og gik fra dem i 5 minutter. Nogenlunde tilfreds flytter jeg derefter rundt på dem og går igen. Sådan fortsætter det til jeg er glad og klar til at lime.

LO'et som er lavet til udfordring hos Scrappehuset.

Jeg kan sagtens se, at det lyder fjollet, men det er en rar proces for mig. Jeg kan lægge tingene frem og så næste dag, mens jeg er på arbejde gå og tænkte detaljer igennem, som bliver prøvet senere.

Jeg vil dog også gerne en gang imellem være hurtigere. Jeg startede LO nummer to torsdag aften og det er sådan set klar, meeeen jeg kan ikke helt... Der mangler noget. Så nu går jeg rundt om det og lægger forskellige dimser på.
Jeg håber dog at blive færdig i aften.

Så er det weekend! Jeg skal hygge, slappe af og scrappe!
Har I dejlige planer for weekenden?

1 kommentar:

  1. Vildt lækkert Lo du er endt med og jeg synes altså det er fantastisk SÅ forskelligt vi alle arbejder igennem vores kreative processer.

    SvarSlet