lørdag den 8. januar 2011

LO på speed...

Jeg ved godt at jeg lover meget lige nu og I er nok ikke enige, men jeg har været superhurtig denne gang!
Dette startede jeg på torsdag til scrapklub, hvor jeg blev færdig med at sætte papirstrimler og billede på. I dag har jeg brugt en lille halv time til at sætte pynt på. Jeg tænkte ikke og satte bare ting på. Og det er stort!

Det meget yndige barn er mig! 

Der er brugt papir fra Crate Paper Restoration og lidt fra Sassafras. Og så det skønne klistermærke fra PIP studio...


Rest af Crate Paper, Dear Lizzy og Martha Stewart sommerfugle punch.


Jeg har lovet at splatte med rødvin på mit LO, men kunne ikke helt tage mig sammen til at gøre det. Så det blev i stedet lidt mist i rødvinsfarve. Det er ikke så tydeligt på billedet, men man kan ane det.

LO'et er liftet fra en opgave i scrapklubben i torsdags. Jeg er på jagt efter udfordringer, så jeg kan prøve nye ting. Dette LO er for mig meget anderledes end det sædvanlige og jeg tror, jeg vil fortsætte med disse "anderledes" ting.

Hvor finder du udfordringer?

11 kommentarer:

 1. Lækkert layout i flotte "retrofarver" der passer super til billedet.
  Jegdeltager ikke så meget i udfordringer....
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Eij, hvor lækkert. Og dejlige farver du har brugt. Godt du ikke tog rødvinen. Den er jo ikke syrefri. hihi.
  Ja, jeg synes heller ikke altid man skal tænke så meget...det er tit bedre med noget umiddelbart. Og så vente med at klistre fast til man lige har kigget lidt på det.

  Jeg har aldrig deltaget i udfordringer. Det passer ikke til mit temperament. Jeg vil selv ! Og jeg har udfordring nok i hverdagen - på andre områder. LOL.

  SvarSlet
 3. Det er blevet rigtig godt - selvom du undlod at "tænke for meget" ;D
  Farverne er skønne til billedet - og jeg kan godt li' din opsætning :)
  Det er ikke meget jeg deltager i udfordringer som sådan - jeg er ikke ret god til at scrappe "på kommando" - men jeg har sat mig for i det nye år, at udfordre mig selv mere. Hvordan det så bliver praktiseret - jamen det vil vise sig :D

  SvarSlet
 4. jeg finder udfordringer rundt omkring på nettet, synes det er sjovt at blive udfordret. Det er et flot layoyt du har lavet.God weekend til dig

  SvarSlet
 5. Det er superflot sat op og i dejlige varme farver ! Jeg kan også lide at eksperimentere, og det kommer der af og til nogle gode ting ud af, eller også lærer man af det - hvad man ikke skal næste gang ! Jeg surfer også en del rundt og finder inspiration.Ha' en rigtig god lørdag aften !
  Knus Hjørdis ;-)

  SvarSlet
 6. Det er blevet rigtig fint, også uden rødvinen ;)
  Jeg bruger heller ikke rigtigt det der med udfordringer men ved at der bliver samlet rigtig rigtig mange hos http://felineplayful.blogspot.com/ og hun putter nye på hver dag - der burde være lidt at tage af.

  SvarSlet
 7. Hvor er det smukt, skønne farver og så er det bare så så dejligt at scrappe barndomsminder.

  Jeg deltager engang i mellem i udfordringer, men bruger tit skitserne fra de forskellige udfordringsblogge til mine LO. I min sidebar lidt nede kan du se link's til mange udfordringsblogge og skitsesider

  Ha en dejlig søndag

  SvarSlet
 8. Det blev flot. Herligt med et billede af dig selv som baby. Synes du har ramt farverne rigtig godt, så de passer til den tid biledet er taget i.
  Du klarede at lave et lækkert "ikke-tænke-for-meget-over-det-LO". :0)
  Ang. udfordringer, så deltager jeg gerne i div. skitseudfordringer - og jeg har et hav af links i min sidebar på min blog.

  Rigtig god søndag.

  SvarSlet
 9. Super flot lo og i lækker lækker farver - og tak for en super hyggelig scrap aften i torsdag´s måske vi ses på torsdag ? ;)

  SvarSlet
 10. det blev bare rigtig fint :) lækkert med de orange farver.

  SvarSlet