fredag den 28. januar 2011

Wrooom wrooom!

Så kom dagen, hvor jeg blev helt voksen(?)
Jeg har i dag været ved kørelærer og bestilt et kørekort! Der er godt nok en masse forskellige opgaver forbundet med den slags, men det følte de sig overbevist om, at de kunne få mig igennem.
Det piner mig lidt at skulle til det!
Jeg vil jo ikke kunne sidde sådan:
 Eller sådan:

Eller har jeg misforstået noget???

Og så har jeg modtaget en blogaward...Denne gang fra Annette. Det er jo superdejligt at få den slags og Annette har begrundet det med, at jeg fortæller om min hverdag! Det er jeg glad for - for nogle gange er jeg da i tvivl om det er interessant for andre. Derudover er jeg et privat menneske, så det er lidt grænseoverskridende for mig en gang i mellem. 

Forpligtelserne der følger med denne award er:
Fortæl tre ting om dig selv
Giv den videre til tre scrappere med en blog med lidt ekstra

De tre ting er jeg næsten om - jeg har delt de første to allerede...

1. Jeg har ikke kørekort og er meget bange for at køre i bil. Så det er voldsomt for mig at skulle tage kørekort nu...
2. Jeg er et privat og genert menneske - som trods alt trives i et job, hvor jeg er personlig og udadvendt. Det er primært i private sammenhænge, jeg bliver genert. Så hvis jeg ikke hilser til Convention eller lignende, så er det, fordi jeg ikke tør. Så hils på mig!
3. Jeg bliver enormt indigneret, når jeg oplever uretfærdighed. Det gælder naturligvis når det går ud over mig eller mine nærmeste. Men det gælder også social uretfærdighed - jeg bliver arrig og gal.

Så skal jeg give videre til tre. Selvom det er svært, er det nemt!

Bertram
Heidi
Henriette

Fordi de er er skønne scrappere, og skønt selskab!
De laver meget forskellige ting og er forskellige i stil - det betyder at de udfordrer mig, inspirerer mig og hjælper mig. De gange jeg har scrappet med dem - har de også udfordret, inspireret og hjulpet mig! Også med tømmermænd.

Mit Studio Calico kit er kommet! Sent i nat, da jeg kom hjem pakkede jeg op og stod i mørket og glædede mig over det. Så jeg håber der bliver tid i weekenden...

God weekend til jer!

5 kommentarer:

 1. Held og lykke med kørekortet. Jeg kan sagtens sige det ikke er så slemt, men jeg ved min mor har det på samme måde som dig, og jeg tror aldrig hun får kørekort. Nu har jeg ingen idé om hvor gammel du er, men hun nærmer sig altså 50.
  Det jeg vist forsøger at sige er, at det er super flot du kaster dig ud i det!

  SvarSlet
 2. Rigtig meget held og lykke med dit kørekort :)..og det ER altså ikke så slemt - jeg fik i hvert fald mit selvom jeg var lige en my mere end 18 da det blev aktuelt ;D

  SvarSlet
 3. Nøj det bringer minder frem - det gamle billede af dig bag i en bil UDEN sele.

  Vi tog altid på kør-selv-ferie og vi tre børn sov bag i bilen mellem tasker, køletasker og proviant. Sæderne blev lagt ned og så var der plads til det hele.

  Held og lykke med kørekortet - det skal nok gå. :)

  SvarSlet
 4. FLOT at du har taget første skridt mod kørekortet. (Jeg ved, hvad det betyder. Jeg var også mere end 18 inden jeg tog mig sammen.....)

  Dejligt igen at høre lidt fra din hverdag. Og sjovt at høre de 3 ting om dig.
  Vil du være rar at lave et KÆMPE navneskilt til convention ?? Tænk hvis jeg ikke fik sagt hej.... Jeg vil blive rigtig ked af det...
  Rigtig god weekend med familie tamtam og dit kit.

  SvarSlet
 5. Så er det med at komme a banene kan jeg forstå :))) Ejj det bliver da super dejligt for dig - det med at sidde med fødderne oppe er nok ikk den bedste ide med mindre du holder i kø gggg

  Rigtig god weekend

  SvarSlet