søndag den 9. januar 2011

Dagbog 2011

Jeg er i gang med endnu en dagbog for i år. Dog er jeg lidt bagud, så i dag har jeg kastet mig over første etape: lave sider - flere af dem helt blanke, så de er klar til at blive skrevet på og klar til billeder.


Januarmåned har fået disse sider. All upside down: der er rigtig mange forandringer i mit liv lige nu, som er lidt svære for mig at overskue. Så dem skal jeg have skrevet mig igennem snarest.


Siden til højre er en kuvert lavet af en papirpose - her tænker jeg at jeg kan "gemme" mine mest personlige beskrivelser... Posen er lukket med en enkel brad. 


Jeg satser på, at jeg kan pynte siderne, når jeg ikke lige har det store overskud til LOs eller andet. Nu er de ihvertfald lige til at gå til. Størstedelen af papir og stickers er fra Sassafras og lå i en restebunke. Jeg tror min dagbog i år bliver lavet af rester og "umoderne" papir. Den er ikke så stor, så det passer perfekt med rester...


 I dag tog vi en tur til stranden med gravbassen... Vejret var jo smukt, men der var stadig tydelig spor efter vinteren og sne på stranden.Og når stranden er dækket af is er det svært for både mennesker og hunde at bevæge sig...


Men ellers er weekenden ved at være slut!
Har du nået det, som du skulle?

5 kommentarer:

 1. Skønne billedr du har taget - og selv med sne der ikke er særlig kønt mere, så er der alligevel dejligt ved stranden :)
  ...og super lækker dagbogs-begyndelse! :)..jeg tror jeg bliver nødt til at gøre lidt som du har gjort - at få forberedt nogen sider, så det er lige til at gå til. Ellers tror jeg godt det kunne vokse mig over hovedet :)

  SvarSlet
 2. Flotte sider i din dagbog.
  Og skønne vinterbilleder.

  SvarSlet
 3. Dejlige sider du har lavet i din dagbog, her skinnede solen også på min gåtur med hunden SÅååååå dejligt : )))

  SvarSlet
 4. Dejlig bog du har undervejs. Også pga resterne.
  Og rart at få bearbejdet tingene inde i hovedet, ved at få dem ned på papiret. Det hjælper nogen gange på overblikket at se det på skrift.
  Held og lykke med dit projekt - og alle de ting du går og tumler med lige for tiden !

  Skønne, skønne fotos fra en vinterdag. Vi var også på glatis, og man forstår pludselig hvorfor gamle damer altid tripper afsted med små skridt. LOL.
  Gravbassen ser nu vældig tilfreds ud....

  SvarSlet
 5. Den er super flot din dagbog. Det er ret flot at folk kan holde sig til at lave den, jeg ville glemme det eller droppe det efter lidt tid. Jeg er helt vild med farverne i det :)

  SvarSlet