lørdag den 11. december 2010

11. december - Et jule-LO...

Nu er jeg så retur i det jyske!
Jeg fik aldrig afprøvet kaktus-pillerne, fordi jeg besluttede mig for ikke at drikke. Nu sidder jeg så her i min sofa med min computer, håndbold i tv og et stort glas cola og er træt og lidt kvalm oven på al den junk food jeg har spist i dag.... For jeg endte med at drikke lidt alligevel! Det var en dejlig julefrokost med rigtig julemad, lancier, dans og hyggeligt samvær med søde kolleger.

Turen til København i torsdags foregik meget tidligt om morgenen, men da jeg ikke kan sove i toget havde jeg min PC med. Jeg lavede et par ting til julekort og til- og fra kort, men fik også lavet et enkelt digiLO. Det er ikke så tit, at jeg gør det men det var faktisk lidt hyggeligt.

Billedet er af min sneklædte hund

Jeg har brugt Joy Digikit af Michelle Underwood.
Det jeg brugte den anden dag Dear Santa er af Edeline Marta. Begge er købt hos Two Peas.

Det er dejligt at have lidt "alenetid" i toget, hvor man ikke bliver distraheret af andre praktiske ting. Jeg er god til at udnytte tiden i toget til noget hyggeligt. Og lige nu, hvor der er så mange ting man skal nå, er det vel netop endnu vigtigere. 
Er du god til at udnytte tiden?  

8 kommentarer:

 1. He he det med julefrokosten lyder en hel del som min aften igår og også dagen idag. Jeg ville heller ikke der helt vilde, men så alligevel - ja det var jo sjovt, men jeg er også rigtig træt idag :-)

  Håber du er frisk igen!

  SvarSlet
 2. Dejlig vinterligt lo med din gravhund.
  Jeg har aldrig prøvet at digiscrappe, men det ser spændende ud.

  God 3. søndag i advent til dig.

  SvarSlet
 3. Så kan du jo desværre ikke fortælle os om kaktus pillerne virker ;D...
  Skønt Lo med vovse! :)
  Om jeg er god til at udnytte tiden ??...tja det syns jeg da jeg er - men på den anden side så kan jeg godt li' at ha' noget tid der ikke nødvendigvis skal udnyttes, men bare skal bruges...måske til ingenting ;)

  SvarSlet
 4. Så smukt der er blevet

  Ha en dejlig 3. advents søndag

  SvarSlet
 5. Man har jo et standpunkt til man tager et nyt;O)Jeg ved ikke om jeg er god til at udnytte tiden, synes jeg er god til at multitaske, og det er vel det samme. Og så er jeg god til at have ondt af mig selv når tømmermændene en sjælden gang banker. KH 10na

  SvarSlet
 6. Hvor er din hund bare SØD skønt LO : )

  Rigtig god 3 advent

  SvarSlet
 7. Det er et superskønt Digi layout. Dejlige farver du har sat sammen og sød opsøtning og foto.

  SvarSlet
 8. Dejligt digiLO dy har lavet, det har jeg endnu aldrig prøvet og kommer nok heller ikke til det foreløbig.
  Om jeg er god til at udnytte tiden - ja, desværre. Somme tider udnytter jeg den så godt at jeg glemmer at benytte mig af mulighede for at få slappet lidt af!!!

  SvarSlet