fredag den 17. december 2010

17. december - Pakkerne skal pakkes ind...

Jeg har nu fået pakket flere gaver ind. Den ene er en chokoladeæske der er beklædt med julepapir og et stort navneskilt. Jeg afslører naturligvis ikke hvad der er i, men det er ikke chokolade længere - men det er naturligvis ikke mig der har spist det...


Men kender I det med at det bare ser lidt trist ud alligevel? Jeg har her pakket det ind en ekstra gang i cellofan - og det giver en helt anden effekt. Så selv en simpel gave bliver lidt lækker.
Jeg kan jo lidt fornemme, at det er med livet som indsats jeg kommer med indpakningstips så sent! Men Annette må jo bare kigge den anden vej ;-)

Hvad er dit bedste indpakningstip?

6 kommentarer:

 1. Indpakning er noget af dte jeg hvert år tænker at NU må jeg gøre det flot. Det ender altid med det sædvanlige julegavepapir og de sædvanlige til og fra kort - så ingen fede tipd fra mig i den afdeling :-)

  SvarSlet
 2. Jeg prøver at få mine pakker flot, men det bliver ikke somn jeg vil have det - endnu. Det skal nok nå at blive godt :) Det er en super flot indpakning med celofanen!

  SvarSlet
 3. Der var vist et år (før jeg fik børn), hvor jeg fik gjort rigtig meget ud af indpakningen. Må indrømme at det i år ikke står øverst på prioteringslisten. Men super flot ser det ud.

  SvarSlet
 4. Ja, ja, Jeg ser den anden vej - men vil da stadig godt skrive her.....LOL.

  Cellofan bruger jeg også på den måde du viser. Det kan hjælpe meget på en lidt trist gave.
  Til store fester/fødselsdage med gaveborde bruger jeg, hvis gaven giver mulighed for det, at stille selve gaven ovenpå den tilhørende æske - og så cellofan udenom det hele, snøvset sammen i toppen,+ megalange krøllede bånd. Det ser fint ud, og fødselaren bruger altid en masse tid på at pakke gaver op. = praktisk.

  Til julegaver bruger jeg tit at lave snydeæsker. Feks en knallert (dem man trækker i - der siger bang), eller stort kræmmerhus, hvor indpakningspapiret så bliver snøvset foroven.
  Til børn på 3-4 år er det sjovt at komme med en kæmpekasse med de gaver, som man giver, ned i. Og så fyldt op med oppustede balloner. Og den store kasse er jo selvfølgelig pakket flot ind.
  Det er et sikkert hit.

  Håber du forstår hvordan jeg mener...det er svært at forklare enkelt.

  Men tak for endnu et fif, og god aften .

  SvarSlet
 5. Du har fået gaven til at se rigtig fristende og indbydende ud. Så man får lyst til at flå papiret af :D rigtig god weekend til dig og dine

  SvarSlet
 6. Ser rigtig godt ud : ) den ide vil jeg huske

  SvarSlet