torsdag den 2. december 2010

2. december - Julegaver #1

Første december vel overstået! Startede dagen med nissehue - det er sørme hårdt at være nisse! For sådan en er varm!

Men jeg havde lovet råd til en stressfri jul:
Første råd: køb dine julegaver tidligt!
Pak dem pænt ind og du slipper for at pynte op liiiige der, hvor du vælger at stille gaverne!Jeg har egentlig lyst til at sige: hvis du ikke allerede har købt dine julegaver, så er du bagud på point! Men eftersom jeg selv kun har købt én skal jeg nok holde igen.
De andre pakker er adventsgaver... Adventsgaverne er pakket i hvide papirsposer med pynt.

Posen er pyntet med julepapir fra Panduro, nodepapir og punches.

Men fortvivl ikke: den anden dag så jeg i en boghandel at man kunne lave en bestillingsseddel og hente sine gaver færdig indpakket et par dage efter. Smaddersmart! Ingen kø, ingen bøvl med dankortautomaten - men heller ikke særlig personligt?

Ellers kan man jo uddelegere: slå sig sammen med en anden, som så kan købe gaven for dig!

Har du købt julegaver?

8 kommentarer:

 1. Super lækker indpakning. Nej jeg har desværre ikke købt en eneste. Er faktisk ikke helt færdig med ungernes adventsgaver.

  SvarSlet
 2. Fin indpakning du har lavet - og rigtigt, det pynter i et hjørne af stuen !

  Jeg er rigtig langt med gaveindkøb. Men normalt er jeg færdig på dette tidspunkt - undtagen til de 2 familimedlemmer der tillader sig at holde fødselsdag i dec. Der må jeg jo afvente.
  Jeg har det bedst med at have den slags ordnet i god tid. For der er jo så meget, man først kan lave til sidst - og jeg nægter at blive stresset over det.
  "God planlægning er det halve arbejde".

  SvarSlet
 3. Jeg har heller ikke købt en eneste gave endnu, kun bestilt et par stykker online. Men jeg aner ikke hvad julestress er - har aldrig prøvet det ;)

  SvarSlet
 4. Jeg er ikke færdig med gavekøb, men så langt at jeg ikke har stress. Derimod er der ikke det fjerneste pyntet i huset. Det må jeg hellere få gjort, så vi kan komme i stemning.

  SvarSlet
 5. Så flot de er pakket ind... og jeg har købt alle mine gaver, og skal blot hygge mig med at pakke dem ind en dag

  SvarSlet
 6. Fint indpakkede adventsgaver! Jeg har købt til min svigerinde og hendes mand, deres barn har jeg uddelegeret til min svigermor. Mine drenge købte jeg til for 1 måned siden. Den ene af pigernes gave har jeg lige vundet (en IPOD Nano Touch screen) SUPER FEDT!!! Så mangler jeg kun mine svigerforældre og den ældste datter, så jeg synes jeg er rigtig godt med.

  SvarSlet
 7. Det er en rigtig flot, hyggelig og personlig indpakning du har lavet. Jeg selv har købt 3 julegaver indtil nu ... så mangler jeg sådan ca. 1 mill. .. he he.
  God dag til dig.

  SvarSlet
 8. Super lækre gaver :) Nix - har endnu ikke købt julegaver - jeg gør det sikkert efter d. 15.dec som altid ;)

  SvarSlet