tirsdag den 21. december 2010

21. december - Blød jul

Jeg har leget med filt. Jeg købte store stakke af filt for noget tid siden, men er ikke rigtig kommet i gang med det. Faktisk blev jeg egentlig i tvivl om en dag, hvorfor jeg købte alt det filt...

Først et gammelt projekt: Jeg syede disse hjerter for et par år siden i filt med pladevat i og en knap der hvor silkesnoren er fastgjort.


I går brugte jeg mine spelbbinders (og lidt frihåndsklip) til at lave disse "filt-blomster" til et tag.

Jeg har brugt papir fra Echo Park og chipboards fra Fancy Pants.Ordet Christmas er fra "titlen" (den i bunden som man altid klipper af og smider ud!? Hedder den noget?) på Echo Park papiret, så jeg synes, at jeg kommer godt igennem papirerne...


En anden tag jeg fik lavet er uden filt, men med en harmonika-blomst i Fancy Pants papir. Merry Christmas -skiltet er en digi-ramme jeg købte for nogle år siden og så selv har skrevet i på computeren. Det er printet på karton og klippet ud. I bunden en border fra Echo Park.Jeg elsker harmonika-blomster og har efterhånden lavet så mange at jeg føler at jeg har et godt tag på dem. Det er en simpel måde at bruge rester på og de fylder godt og kan varieres meget.

Er der nogle ting du bliver ved med at vende tilbage til?

4 kommentarer:

 1. Flotte filtting og tag.
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 2. For søren de der filthjerter er søde - dem må jeg lifte en dag.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også filt, man kan lave nogle sjove og søde ting med dem, men man skal jo bare liiiiiiiiige i gang ;) Rigtig søde hjerter :)

  SvarSlet
 4. Det er sådan nogle fine ting du laver. Og jeg er vild med det hele! Smart at bruge "Christmas" ordet fra den strimmel man altid bare smider væk.
  Og dine filthjerter er skønne og emmer af julehygge.
  Rigtig god dag til dig.

  SvarSlet